Hoppa till innehåll

Orust Waldorf Pedagogiska Förening

Styrelsen

Jag heter Peter Aramis Barratt-Due Goldberg
Jag är ordförande i styrelsen och har varit med sedan våren 2018
Min relation till Orust Waldorfförening började 2017 när vi bestämde oss att flytta hit
Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete så bygger jag hus inom 5 km från skolan kan man säga samt umgås med familjen!!!!!!!

Jag heter Lasse Mattila
Jag är vice ordförande i styrelsen och har varit med sedan 2021. Min relation till Orust Waldorfförening började 2019 då jag utifrån intresse för waldorfpedagogik tog kontakt med föreningen och besökte verksamheterna.
Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete arbetar jag med barn och unga i utsatta livssituationer och med frågor rörande psykisk ohälsa och återhämtning. Jag är också handledare i psykosocialt arbete samt nationell utbildare om hanteringen av skyddade personuppgifter.På min fritid skriver jag artiklar och håller på med musik.

Jag heter Linda Gerhardt.
Jag är kassör i styrelsen och har varit med sedan 2009.

Jag och min man har varit engagerade i olika roller i alla år som våra tre barn har varit i verksamheterna.
Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete är jag osteopat till yrke och mitt intresse för välmående tar upp stor del. I detta är naturen och min familj centrum.

Jag heter Agnes Agélii
Jag är sekreterare i styrelsen och har varit med sedan 2022.

Min relation till Orust Waldorfförening började hösten 2021 då jag och min familj flyttade till Orust och mina två äldsta barn började på förskolan respektive i Solskolan här. Både jag och barnens pappa har gått på Rudolf Steinerskolan i Göteborg och både mor och svärmor är waldorfpedagoger. Jag kan inte tänka mig en bättre pedagogik och känner mig väldigt glad att mina barn nu får del av den. Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete arbetar jag som sjuksköterska i kommunen och min fritid fyller jag med roliga projekt i trädgård och med husbygge.

Jag heter Elin Vidén.
Jag representerar skolans kollegium i styrelsen och har varit med sedan 2017

Min relation till Orust Waldorfförening började när jag besökte skolans Sommarcafé sommaren 2012 och genast förstod att HÄR måste mina barn få tillbringa sina skolår. 2013 flyttade jag hit med min familj, och då började mina tre barn på förskolan och jag började arbeta i föreningen.
Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete är jag fröken i klass 1 och mamma åt mina barn, och så gör jag olika saker i företrädelsevis ull.

Jag heter Ann- Louise Bohlin
Jag är representant för förskolan och fritids i styrelsen sedan 2019

Min relation till Orust Waldorfförening började då mina två, nu vuxna döttrar, började här på förskolan och sedan fortsatte upp i skolan.
Jag började arbeta här 1999, först som medhjälpare och köksansvarig på förskolan, sedan 2017 som utbildad Waldorfpedagog på förskolans småbarnsavdelning Kastanjen . Det är en fantastisk arbetsplats och jag har inga planer på att byta!

Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete arbetar jag deltid på förskolans småbarnsavdelning och på min fritid syr jag kläder av återanvänt material, tränar och umgås med min familj.

Jag heter Syréne Wingård
Jag är föräldrarepresentant i styrelsen och har varit med sedan 2021. Jag har tidigare suttit i styrelsen men då som pedagogisk ledamot.
Min relation till Orust Waldorfförening började 2009 då jag sökte mig tillbaka till Orust från Göteborg och började arbeta som timvikarie på Orust Waldorfförskola. Jag hade påbörjat min utbildning till waldorfförskollärare och fick ett par år senare en fast tjänst på förskolan och arbetade där fram till hösten 2020. Jag har två barn som båda går på skolan.
När jag inte ägnar mig åt styrelsearbete är jag helst med mina barn, går gärna i skogen och är vid havet. Jag arbetar med teater i olika former, främst som pedagog och försöker verka för att barn och unga ska få rum och möjlighet till att uttrycka och förstå sig själva och världen genom kreativitet och skapande i en konstnärlig kontext.

Jag heter Sonny Antonsson
Jag är suppleant i styrelsen och har engagerat mig sedan 2017, jag representerar även styrelsen i verksamhetens arbetsmiljögrupp.
Min relation till Orust Waldorfförening började när min son började på Kastanjen 2017.
Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete arbetar jag med att underhålla flygplan i rollen som flygtekniker. Min fritid ägnar jag med min familj och vänner, tar en löprunda eller lagar någon god mat jag blivit inspirerad att prova.

Jag heter Nico Van der Donck.
Jag är suppleant för förskola och fritids i styrelsen. Jag har varit med i några år fram och tillbaka.
När jag inte ägnar mig åt styrelsearbete jobbar jag på fritids och bygger jag upp en liten gård i närheten av skolan, där jag har mina två barn.

Jag heter Karin Lagergren
Jag är suppleant i styrelsen och har varit med 2016-2018 samt 2020-

Min relation till Orust Waldorfförening började 2014, då jag och min familj bestämde oss för att flytta till Orust så att våra barn skulle kunna gå på den här skolan.
Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete arbetar jag med landskaps- och stadsplanering. På min fritid tillbringar jag så mycket tid som möjligt med mina tonårsdöttrar och min man. Vi seglar, paddlar, åker skridskor, syr, bygger och odlar. Jag sitter också som ledamot i styrelsen för vårt lokala segelsällskap.

Jag heter Anna Kihlander
Jag är suppleant i styrelsen och har varit med sedan 2021.

Min relation till Orust Waldorfförening började när vår son fick möjlighet att börja på förskolan år 2007.
Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete arbetar jag som speciallärare på Uddevalla vuxenutbildning. Resten av tiden ägnar jag åt familjen, teater, dans och musik.

Jag heter Linnea Lundberg

Jag är pedagogisk suppleant för skolan i styrelsen och har varit med sedan 2021. Min relation till Orust Waldorfförening började redan när jag var 3 år, 1996, som förskolebarn. Jag gick sedan ur åk 9 år 2009. Jag kom tillbaka till Orust och skolan hösten 2017.

Då jag inte ägnar mig åt styrelsearbete arbetar jag heltid på skolan som klasslärare för åk 8-9 och undervisar framförallt i SO och svenska på högstadiet.